Marrandro laat ware gezicht niet zien in Maskiert

Marrandro het studio project van Andrea Hager kent al vele succesvolle singles in Duitsland. Sinds een paar weken zijn er ook andere landen bijgekomen die de muziek van Marrandro omarmen.

 

Met ‘Black Moon” hebben ze in vele playlijsten mogen staan. Met de nieuwe single zal er wederom een nieuwe deur open gaan want was Black Moon in het Engels nu verschijnt er een Duitstalig nummer. “Maskiert” is de titel en vertelt het verhaal over hoe vaak je een masker moet opzetten in het dagelijkse leven want niemand zou moeten zien hoe het echt is. Een masker beschermt maar houdt ons tevens gevangen. “Maskiert” de 2e Duitstalige single van Marrandro feat. Andrea . Inmiddels staat de discografie al op 6 en er zijn nog voldoende plannen en ideeën voor vele nieuwe singles.
Meer informatie kijk op www.facebook.com/marrandro