Lubertus J. – Hemelhoog

Je bent succesvol in je vak, het gaat buitengewoon, je wordt eigenaar van een tandtechnisch laboratorium en het legt je geen windeieren.

 

Maar de aantrekkelijke nummers die je daarnaast componeert worden er steeds meer, want onderhuids sluimert nog iets en dat wordt steeds sterker: de passie voor muziek!

Dit is het dilemma waar Lubertus J. uit Utrecht voor kwam te staan, maar de tijd vervliegt, dus nu moet het gebeuren. Doortastend nam hij contact op met de topproducers van de SoundWise Studio van Eric van Tijn en Jochem Fluitsma en legde een aantal van zijn nummers voor.
De reactie was verbluffend: Waar had hij al die jaren gezeten? Natuurlijk wilden ze dit produceren.
Zo gezegd, zo gedaan en er werden 4 uiteenlopende nummers geselecteerd voor zijn eerste officiële EP. Het pakkende, radiovriendelijke ‘Hemelhoog’ opent de cd, daar het weleens hoge ogen zou kunnen gooien. Maar ook ‘Voor Altijd’, ‘Spijt’ en het vrolijke nummer ‘Luid de Klokken’ zijn zeer overtuigend.