Larissa Tormey laat Nederland kennismaken met Ierse country

De discografie van Larissa Tormey bestaat inmiddels uit drie albums. Een singer/songwriter en 2 albums gevuld met Ierse country/folk muziek. Larissa Tormey van oorsprong Rus en sinds begin 2000 door ” de liefde” neergestreken in Ierland.

 

In haar thuisland was het klassiek – hedendaags – jazz – pop en volksmuziek en die ingredienten nam Larissa mee naar Ierland en het duurde niet lang om die basis te verstrengelen met de Ierse countrymuziek. Pas in 2014 bracht Larissa haar eerste album uit en hetzelfde jaar werd ze bekroond met een top 6 notering in de Irisch Charity singles.Maar haar liefde voor de country bleef en ze werd overgehaald om een countrysingle op te nemen. : ” Only a women” was de titel en bunnen een week stond het nummer in de Top 100 Country Airplay. Het smaakt e naar meer en in 2017 verscheen opnieuw een album met muziek met traditionele Ierse volksinvloed. In 2018 gevolgd door opnieuw een bekroond album. Haar droom om ook in de rest van de wereld te laten genieten van haar muziek begint met de release van de single ” The wind in the hill” . Een schitterend luisterlied die vele harten zal veroveren. En het begin van een muzikale reis. Uitgestippeld als het gaat om de muziek want de komende maanden zal Larissa Tormey veelvuldig van zich laten horen.