KOM FEESTEN IN DE GROOTSTE KERSTKROEG VAN HET LAND!

Jaar in jaar uit staat de succesformule Holland Zingt Hazes voor uitverkochte zalen. Hoogste tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: Holland Zingt Kerst 2018!

Het concept van de eerste wintereditie blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: Nederlands bekendste artiesten, de grootste hits en een avond luidkeels meezingen.
Kortom, niet alleen meezinggarantie maar ook gegarandeerd een avond feest net als bij Holland Zingt Hazes.

Xander de Buisonjé, Anita Meijer, Danny de Munk, Trijntje Oosterhuis, Tommie Christiaan, Edsilia Rombley, Lee Towers, Karin Bloemen en Dwight Dissels zingen 21 december de grootste kersthits bij Holland Zingt Kerst.

Ahoy Rotterdam wordt dé grootste kerstkroeg van het land waarin vrienden, familie en collega’s mogen meezingen met alle grote kersthits van ‘All I Want For Christmas’ tot ‘Let It Snow’, van ’Thank God It’s Christmas’ tot ‘Last Christmas’. Maar liefst acht van de negen artiesten uit de show hebben meegedaan aan het tv-programma De Beste Zangers. Holland Zingt Kerst staat garant voor een onvergetelijke avond uit mét meezinggarantie. Dit jaar wordt kerst echt gezellig dus kom feesten in Ahoy.