JEROEN ROMMERS – MACHTIG MOOIE MEID

Nationale Artiesten Parade stelt voor het Nederlandstalige circuit een nieuwe zanger voor: Jeroen Rommers! Deze twintiger uit St. Willebrord kwam er op jonge leeftijd al achter geen problemen te hebben met het op de voorgrond treden.

 

Al vlot leert hij drums en trombone te bespelen, wat later treedt hij toe tot dweilband Stik Leutig. Als hij tijdens carnaval spontaan naar de microfoon grijpt en begint te zingen, zijn de aanwezigen enthousiast en niet in de laatste plaats; Jeroen zelf! Hoewel nog steeds actief bij genoemde dweilband, gaat Jeroen zanglessen volgen en ontstaat de wens bij hemzelf maar ook de roep van zijn publiek, een eigen single op te gaan nemen. Uiteindelijk neemt hij in The Boom! Music studio in Breda, het door Frank Verkooyen gecomponeerde en door Femke Reuvers geschreven ‘Machtig Mooie Meid’ op als debuutsingle.

“Het is een vrolijke dansbare feestplaat geworden. Een nummer waarbij het niet mogelijk is stil te blijven zitten en daarnaast is het een liedje dat door iedereen luidkeels meegezongen kan worden”, zo vertelt Jeroen. Hij vindt het belangrijk dat een plaat gezelligheid en ambiance creëert. Daarnaast is hij een muzikant die alle stijlen van muziek waardeert, en dus hij niet zal schromen om in de toekomst nog eens een uitstapje te maken naar een gevoelige ballad, of een echte carnavalsplaat. “Mijn ambities zijn grenzeloos; ik vind het nu al geweldig om een café op zijn kop te zetten, maar hoe gaaf zou het zijn om uiteindelijk een keer in een zaal te staan als bijvoorbeeld Ahoy of de Ziggo Dome. Dit zijn natuurlijk allemaal dromen maar het is belangrijk om groot te denken om ergens te komen”, aldus Jeroen. Van drummer tot trombonist naar een stekkie achter de microfoon als solozanger! Jeroen Rommers.. gaat ervoor!