“Ja wij zijn jouw vrienden…’ nieuwe single van Frank Hoek

De muzikale carrière van Frank Hoek is mede door z’n voorgaande singles ‘Liever met je dansen’ en ‘Koning van de feesttent’ in een stroomversnelling terecht gekomen.

 

Z’n nieuwe single ‘Ja wij zijn jouw vrienden’ is een uptempo en aanstekelijke track die door Ka$per Hits opnieuw is geproduceerd. De titel van deze single is een vaak gehoorde kreet in de horecagelegenheden en daarmee zal aanslaan bij feestend publiek. Frank Hoek is bij deze single ook een samenwerking aangegaan met Mr Trumpet, die het blazersgedeelte voor zijn rekening heeft genomen ( Mr Trumpet bekend van ‘Slagerij van Kampen’ en ‘Shakes en seven’). Hiermee wordt volgens z’n plugger Jeanette de Wit de ingeslagen succeskoers van de uit ‘s-Hertogenbosch afkomstige zanger voortgezet.
De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders. Met zijn nieuwe single “Ja wij zijn jouw vrienden” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied ! De single is te downloaden van de bekende downloadkanalen zoals Spotify en Deezer en er zullen ook T Shirts verschijnen met daarop de bekende kreet ‘Ja wij zijn jouw vrienden’. Clip volgt nog !