Henri van Velzen brengt ode aan z’n veel te vroeg overleden ouders

Ruim anderhalf jaar is Henri van Velzen druk geweest om de bekende puntjes op de i te zetten voor z’n bijzondere nieuwe single ‘Ging de tijd maar niet zo vlug’. De uit Zwolle afkomstige entertainer heeft de tekst zelf geschreven en is geheel op waarheid berust.

 

Omdat Henri op jonge leeftijd binnen vier maanden z’n beide ouders heeft verloren vond hij het de hoogste tijd om een soort ode op te dragen aan z’n vader en moeder.

‘Mijn kinderen hebben mijn ouders nooit gekend en wil op deze wijze hun liefde die ik mocht ontvangen niet verloren laten gaan. Het enige wat ik nog heb zijn foto’s en fijne herinneringen. Ik ben beschermd, maar toch in vrijheid opgevoed. Dat is de basis waar je je hele leven lang de vruchten van plukt. Die basis heb ik ook aan mijn kinderen gegeven. Het doet me pijn dat mijn ouders al zo jong moesten gaan en denk nog vaak terug aan mijn kindertijd’, onthult Henri die nog zo graag de woorden ‘Bedankt voor wat jullie voor mij hebben gedaan’ aan hen wilde zeggen.

‘Ging de tijd maar niet zo vlug’ is geproduceerd door z’n vaste producer Martin Sterken van Studio Martin SterkenClipregisseur William ten Kate van Tvoranjeclips.nlgaf de clip een bijzonder tintje door beelden te schieten bij de voormalige woning van de familie van Velzen aan de Prof. Feldmannweg in Zwolle.

Het nummer is vanaf heden te beluisteren op spotify en is te downloaden via alle reguliere downloadportals