Henk Ruwette komt met nieuwe singel, “Voor mij is er één”

Henk is geboren en getogen in Amsterdam. Hij zingt al vanaf het moment dat hij geluid kan voortbrengen, is sinds de jaren ’80 actief in de muziekwereld en heeft verscheidende Nederlandstalige nummers uitgebracht.

Helaas heeft dat tot nu toe nog niet tot een grote hit geresulteerd.
Hij gaat het nu opnieuw proberen met het gezellige nummer “Voor mij is er één”, een cover uit de jaren ’50 in een modern jasje gestoken. Daarmee hoopt Henk hoge ogen te scoren. Henk Ruwette is met name in Amsterdam heel bekend met het liedje “Ajax geef ze van katoen”, wat overigens nog steeds bij elke thuiswedstrijd in de Johan Cruijf Arena te horen is. En hij heeft meerdere mooie nummers over zijn stad Amsterdam gezongen. Met zijn heerlijke Amsterdamse volkssound bracht hij o.a. “Die oude Westertoren”, “Het bed is zo leeg zonder jou”, “Mijn geluk is over” en “Ik zal altijd aan je denken”.
Echte Amsterdamse krakers!
Henk Ruwette is in het dagelijks leven werkzaam als verkoper en op de wedstrijddagen van Ajax is hij bij de Johan Cruijf Arena te vinden. Vanuit zijn caravan verkoopt hij petten, sjaals, hoeden, badges, etc etc. Naast zijn liefde voor Ajax is er zijn grote passie zingen en Henk is regelmatig te zien en te horen op feesten en partijen, waar hij altijd weer door het dak gaat met zijn Amsterdamse gezelligheid.
Als u na het beluisteren van “Voor mij is er één”, meer wilt horen van Henk Ruwette, hij komt graag uw feestje opluisteren met gezelligheid!