HENK ROBBEMOND – APART GEVOEL 2.0

Henk Robbemond plaatste onlangs op de social media een preview van zijn nieuwste single/videoclip ‘Apart Gevoel 2.0’.

 

“Hij wordt goed bekeken. Dat beloofd wat voor de gehele clip. Krijg zoveel leuke reacties op de single”, aldus Henk. De in 1979 geboren Dordtenaar is al vele decennia actief met muziek. Aanvankelijk bespeelde hij de trompet maar vanaf 2002 treedt hij als zanger op. Van de vaderlandse podia tot zelfs in Benidorm, zoals komend voorjaar bijvoorbeeld weer. In 2017 kwam een droom uit voor de zanger; zijn allereerste eigen single ‘Ik Vraag U Lieve Heer’ belandde in de winkelschappen.

Sindsdien heeft Henk bepaalt niet stil gezeten. Nog in datzelfde jaar bracht hij ‘Waarom, Waarom, Waarom’ op single uit terwijl afgelopen mei ‘Weet Je Morgen Mijn Naam Nog’ op de plaat werd geperst. “Het is weer een topproductie geworden”, zo liet Henk al weten nadat hij voor het eerst ‘Apart Gevoel 2.0’ te horen kreeg. Deze single, opgenomen in The Boom! Music studio onder leiding van Frank Verkooyen, is een feestelijke versie van de Corry Konings klassieker uit 1998. Vanaf 24 oktober te verkrijgen in de downloadshops en te beluisteren via de streamingdiensten dus: ‘Apart Gevoel 2.0’ van Henk Robbemond, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade.