Henk & Jannette zijn het er over eens “Vrienden zijn we voor altijd”

Henk Voskuil en Jannette Nijstad zijn het er over eens “Vrienden zijn we voor altijd”.

 


Na het succes van hun vorige nummer “Noem jij dat nou liefde”, komen Henk en Jannette met het vrolijke “Vrienden zijn we voor altijd”.
Omdat er in dit roerige leven soms ook veel narigheid op het pad komt, vonden Henk en Jannette het tijd om er wat vrolijkheid in te gooien.
En dat is gelukt, vanaf de eerste noot komt de positiviteit die beiden willen uitdragen naar boven drijven. De vriendschap slaat natuurlijk ook op Henk en Jannette zelf, en iedereen die in deze wereld mee draait weet dat het er niet altijd even vriendelijk aan toe gaat onder elkaar.
Met dit nummer willen deze twee gezworen vrienden een duidelijke boodschap geven hoe het ook kan.
Henk en Jannette, beiden woonachtig in Emmen, hebben beide al vele mooie successen geboekt als solo artiesten en ook als duo zijn ze zeer geliefd.
Ze staan geregeld samen op de bühne, en als het aan deze vrienden voor het leven ligt, komt ook daar voorlopig geen eind aan.
Het mooie nummer “Vrienden zijn we voor altijd” is geschreven door Jacqueline Hermes-de Bie i.s.m. Henk Voskuil en Jannette Nijstad, laatstgenoemde zijn ook verantwoordelijk samen met Arjan Venemann voor de muziek, de productie is gemaakt bij AV Audio Productie.