ERNEST VAN HARTINGSVELDT EN RUBY VAN URK BUNDELEN KRACHTEN VOOR PRACHTIG DUET

Ernest van Hartingsveldt en Ruby van Urk zijn beide door de wol geverfde artiesten. Velen kennen Ernest als enige kandidaat in de historie die twee seizoenen mocht meedoen aan het TV programma “Bloed Zweet & Tranen”.

 

Anderen kennen hem als vaste zanger in het Amsterdamse café van Peter Beense waar hij jarenlang, avond aan avond, heeft gezongen en de laatste drie jaar is hij de vaste huiszanger in het beroemde Amsterdamse Café Bolle Jan. Weer anderen kennen hem van zijn optredens in het land, als zanger van de band “De Mannen Van Oranje” of van zijn eerdere singles. In 2017 gaf Ernest een groots concert met live band in Zaandam met gastoptredens van o.a. Tino Martin, Peter Beense, Ben Cramer, Ruby van Urk en Marc Canto.
Ruby deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Daarnaast is ze een gediplomeerde zangpedagoge. De veelzijdige zangeres nam reeds diverse succesvolle solo singles op, waaronder ‘Neem Me Mee’ en wist in duo- of project-verband met o.a. De Meiden, John Medley en Side Kick met diverse singles hoog te scoren. Als ‘stijlvol feestzangers’ weet Ruby op ieder feest een passende performance neer te zetten. Onlangs was Ruby nog te zien in het RTL-7 programma Businessclass, waar ze een voortreffelijke versie van de jazz standard ‘At Last’ vertolkte.
Nu hebben Ernest en Ruby hun krachten gebundeld en namen onder bezielende leiding van Merijn Nelemans het prachtige ‘Samen Één’ op. Vergezeld met een sfeervolle videoclip kan niets succes nog in de weg staan.