Eerste single voor Piet Sancho

Via platenmaatschappij ABC Entertainment verschijnt op 10 oktober de allereerste single van Piet Sancho. Piet Sancho wordt vaak verward met andere muzikale pieten, maar na het horen van deze single weten alle kinderen in Nederland precies wie Piet Sancho is.

 

‘Ze noemen me Sancho’ is een uptempo single die makkelijk blijft hangen, waarop de kinderen zeker niet stil kunnen blijven staan bovendien is het refrein makkelijk mee te zingen. Harold Verwoert (de adviseur van Coole Piet Diego) schreef en produceerde de single.

Piet Sancho is geen onbekende voor Sinterklaas en de kinderen; in 2012 mocht Sancho als strooipiet mee naar Nederland. Maar al snel bleek dat Sancho veel meer talenten had; hij mocht mee met plaatselijke intochten, hij was te zien in diverse landelijke TV-shows en theatershows door heel Nederland. Maar dat allemaal is voor Piet Sancho nog niet genoeg, want in 2017 bedacht hij de grootste Sinterklaasshow van Limburg, De Pepernotenshow. Deze show zal in november en december te zien zijn in Tegelen met als special guests o.a. Jochem van Gelder en Coole Piet Diego. De uitverkochte shows zullen er voor zorgen dat de kinderen niet meer vergeten dat dit Sancho is, van de Pepernotenshow.

De vrolijke en kleurrijke videoclip, welke geproduceerd werd door Redgell Media, zal de kinderen zeker aanspreken. De videoclip is te zien op o.a. YouTube en diverse Tv-zenders.

Meer informatie over Piet Sancho:
www.pietsancho.nl
www.facebook.com/pietsanchonl
www.instagram.com/pietsancho/
www.twitter.com/pietsancho