Eerbetoon aan Koos Alberts tijdens Mega Piraten Festijn in Marum

René Karst, Stef Ekkel, George Baker en Peter Beense brengen zaterdag 6 oktober tijdens het Mega Piraten Festijn in Marum een speciaal eerbetoon aan Koos Alberts.

 

De bekende volkszanger overleed vorige week vrijdag aan de gevolgen van kanker. Het viertal vertolkt in Marum samen met Mega Piraten Festijn-huisband Summerland een medley van de grootste hits van Koos.
Het overlijden van Koos is ingeslagen als een bom. Hij zette medio jaren tachtig eigenhandig het Nederlandstalige levenslied weer in de schijnwerpers. Op het Mega Piraten Festijn was hij een graag geziene gast. Eigenlijk een basisspeler. Koos werd door het publiek op handen gedragen.
Programma
Gerard Joling, Jannes, Mooi Wark, Esperando’s, Ancora, Stef Ekkel, René Karst, George Baker, Vinzzent, Jeffrey Heesen, Frans Duijts, Lytse Hille, Helemaal Hollands, Belinda Kinnaer, Django Wagner, Zware Jongens, Corry Konings, Wolter Kroes, Pieter van der Zweep, Lesley Williams, Jan Keizer & Anny Schilder, Evert Baptist, Peter Beense, Harten 10, Hessel Wijkstra en Summerland (de MPF-huisband die enkele artiesten live begeleidt). De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Poar Neem’n verzorgt enkele shows in een eigen tent.
Aanvang is om 20.00 uur. Het terrein aan de Haarsterweg is geopend vanaf 18.30 uur. Om 01.00 uur is het muzikale programma ten einde.