Doe mee met Kimberly.

Kimberly komt dit jaar voor de tweede keer met een nieuwe single. Natuurlijk weer een vrolijk, feestelijk nummer zoals we dat van haar gewend zijn.

 

De altijd opgewekte en energieke Kimberly maakt er immers graag een feestje van. “Doe mee” is de titel van het nieuwe nummer en is tevens een uitnodiging aan iedereen die het hoort om mee te doen en er een groot feest van te maken. Na haar vorige single “Ik leef vandaag” gaat het in een hogere versnelling; lach, dans, of te wel “geniet zoveel mogelijk van het leven”. Dat is tenslotte een belangrijk levensmotto van Kimberly. De clip is opgenomen in Volendam en daar deden ze in ieder geval gelijk al mee. Met haar eigen vrolijke nummers en haar zeer uitgebreide repertoire (inmiddels ook met Duitse medleys) biedt Kimberly voor elk feest een passend muzikaal programma. Voor informatie en boekingen: www.kimberlyontour.nl
Of volg haar op facebook https://www.facebook.com/kimberly.hen…