De nacht van Matthijs Koning was ….. een Zwoele Nacht

Ontegenzeggelijk is de Brabander samen met zijn producer Frank Verkooyen erin geslaagd een nieuwe Matthijs Koning-sound te ontwikkelen de afgelopen drie jaar.


Na het grote succes eerder dit jaar van de single ‘Ik Wil Je Helemaal’ maar ook met het verstrijken van de wittebroodsweken, werd het stilaan tijd voor een nieuwe plaat. ‘Zwoele Nacht’, is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Tim Douwsma (tekst) en Frank Verkooyen (muziek). Probeer de ondeugende en intrigerende blikken van die temperamentvolle dame maar eens te weerstaan .. je zou er zowat verlegen van worden zoals ze je aankijkt en zacht je naam fluistert! ‘Zwoele Nacht’ van Matthijs Koning, afkomstig uit The Boom! Music studio, lijkt weer alles in huis te hebben om te gaan uitgroeien tot een nieuw landelijk succes!