De Heinoos gaan het theater in!

Stel je eens voor… Al 18 jaar lang samen met je vrienden muziek kunnen maken! De Heinoos overkwam het. Ze speelden in menig feesttent en ook al in het theater. Bij dit concert is het tijd voor een vernieuwde koers: een concert in het dialect met eigen werk en songs van hun helden.

 

Zo krijgen klassiekers van Normaal, die toentertijd minder geschikt waren voor het grote podium, een eervolle plek in deze voorstelling. Dat maakt van ‘Høken met de Heinoos’ een avond waarin we veel herinneringen kunnen ophalen én natuurlijk nieuwe kunnen maken! En die allereerste herinneringen aan deze nieuwe show maak je bij ons! Want in De Storm is de première van deze show.

Meer informatie op http://www.theheinoos.nl

Tickets via onderstaande links.

Winterwijk: 
Lochem
Rijssen: 
Hardenberg: