Coby Beekink – Bedrogen

Deze in Utrecht geboren zangeres, is er een op de komende periode goed in de gaten te houden.

Voor haar nieuwe single heeft ze een erg mooi team om zich heen weten te verzamelen. Voor de tekst heeft Coby, Harry Gerritsen weten te strikken oa bekend als tekstschrijven van o.a. Henk Dissel, en voor de productie heeft ze Jeroen Dirksen genomen. Zeker niet de minste mensen binnen het Nederlandstalige sigment, en dat zorgt er dan ook voor dat de verwachtingen hooggespannen zijn. Met haar vorige singles heeft Coby al best wat eigen materiaal op de planken, en doet ze deze ook veelvuldig bij haar optredens. Ook haar nieuwe single heeft ze al diverse malen gedaan op de Buhne en slaat in als een bom, niet gek aangezien de melodielijn “Ramona” van de Blue Diamond is en daarmee een enorme herkenbaarheid heeft, dat samen met de mooie tekst van Harry, zorgt ervoor dat een heftig onderwerp toch de voetjes van de vloer kan krijgen.