Aukje Fijn schrijft opnieuw eigen tekst

Aukje Fijn heeft de smaak helemaal te pakken. Nadat ze in het voorjaar uitkwam met een van oorsprong Duits liedje, waarvan ze de tekst zelf schreef, komt ze nu opnieuw met een nummer van Claudia Jung.

 


Het schrijven van een eigen tekst, waarin ze haar eigen gevoel en creativiteit kwijt kon, was ook deze keer voor haar een mooie uitdaging. Ze heeft hierbij duidelijk aangesloten bij de muziekrichting, die ze eerder heeft ingezet en waarin ze zich helemaal thuis voelt. “Fluisterend hoor ik de wind” werd in de studio van Arjan Venemann opgenomen en door Arjan geproduceerd.
Aukje is op jonge leeftijd begonnen met zingen en treedt inmiddels regelmatig op in een groot deel van het land, maar is onder de piraten helemaal populair. Een single op vinyl is daarom een logisch gevolg, waarbij haar vorige single “Zeg dat je me niet vergeet” de B-kant is. Ook op de cd-single is dit nummer toegevoegd.