Aïssa draagt nieuwe single op aan haar dochter

Aïssa is een veelzijdige entertainer. Van kleins af aan stond Aïssa met haar borstel in de hand voor de spiegel van Roxette en Madonna … maar de spiegel voldeed niet. Aïssa wist al snel dat ze op een podium stond en dat ze ook op zeer jonge leeftijd deel uitmaakte van playbackshows.

 

Later startte Aïssa met het leren bespelen van Piano functie haar interesse in muziek alsmaar vergroot werd. Naast haar andere passie, dans, waar naar games naar een spel, nam Aïssa op latere leeftijd deel aan verschillende zangwedstrijden waar ze steeds hoog scoorde. Zo raakte ze bij bv. Nieuw talent in Beersel in de finale waar ze zong samen met een live band. Vanaf dat moment wilde Aïssa meer. De drang om meer op het podium te staan ​​werd alsmaar groter. Aïssa geautomatiseerd een repertoire op haar bouwen met meezingers zoals haar befaamde Ann Christy medley, Van in haar jonge jaren tot nu luistert naar The Carpenters, Michael Jackson, Celine Dion, Marco Borsato, Clouseau, … en zo kunnen we maar verder gaan willen genre. Al deze artiesten inspireren Aïssa steeds op muzikaal vlak.

Er kwam een ​​Kerst cd (“Kerst met Aïssa) – Drie prachtige singles” Jij Bent Mijn Alles “,” Nooit “en” Die Bouzouki “sterven allemaal stevig op rotatiezen bij de diverse radiostations. ViWorx zorgde voor prachtige cli [s bij de singles.

En in het najaar van 2018 komt Aïssa met haar nieuwe single “Blijven Geloven”. Een single opgedragen aan haar dochter Kiana. Indrukwekkende tekst die kan ook binnenkomen en is dat je de nooit mag en moet moet Blijven Geloven. De tekst is van Aïssa en Jim Nijs laatste verleden verantwoordelijk is voor de muziek. Ook deze is voorzien van een prachtige clip die je kunt zien op de (clip) zenders.

Aïssa en “Blijven Geloven” is vanaf nu te koop in de reguliere cd. En wil je het laatste nieuws dan eens een bezoekje brengen aan www.Zangeresaïssa.be