Nieuwe single Angel.

Zangeres Angel is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Met enige regelmaat komt er een nieuw nummer uit. Elk jaar zit er tussen de uptempo nummers minimaal een ballad.

 

 

Zo is ook het nieuwe nummer van Zangeres Angel een Ballad. Het nummer Jou(w) Brief is gelanceerd op 14 oktober tijdens haar cd uitreiking in Beverwijk waarbij diverse artiesten uit het vak langs zijn geweest.

Naar aanloop van haar cd presentatie heeft Zangeres Angel een Flyer laten maken waarbij zij een bewuste taalfout heeft geplaatst om meer aandacht te krijgen voor het optreden van haar collega’s en haar nieuwe nummer. Mede daarom staat er op de hoes een (w) achter Jou(w) Brief. Dit werkte succesvol want de discussie barste los.

Het liedje welk geschreven is door Ton Spronk gaat over 2 zussen die al jaren ruzie hebben en elkaar jaren niet hebben gesproken. Hierbij is de ruzie ontstaan door een brief. Door een brief te schrijven komen de zuster weer bij elkaar. Na al die jaren is er nooit iets over gegaan, De liefde van zussen zal altijd blijven bestaan.

De Videclip welk gemaakt is door Jordy Pool van JP Media, symboliseert wat de liefde kan zijn tussen twee zussen. De videoclip is opgenomen in het bos van Groenendaal, nabij Haarlem, en zal vanaf 14 oktober op YouTube te zien zijn maar ook op de Diverse online televisie kanalen.

Over Zangeres Angel

Zangeres Angel is een allround zangeres die echt van alles zingt. Of het nou het levenslied is of bijvoorbeeld rock, musical. Niets is voor haar te gek. Deze levensgenieter zingt ook om de vrijdag in ’t café in Hoorn. Van Piet en Maria van Veldhoven. En dit doet ze met heel veel plezier. En hoop dit ook heel lang te kunnen blijven doen. Hou haar Facebook in de gaten voor haar optredens. En laat je dan helemaal gaan op een optreden van deze zangeres. Want er is geen feest als Zangeres Angel niet is geweest.

Meer informatie over Zangeres Angel kunt u vinden op:

Facebook: https://www.facebook.com/zangeres.angel.3/
Youtube: www.youtube.com/angelsrecords
Boekingen: info@angelsrecords.com
Website: www.zangeresangel.com

Liedjes van zangeres Angel:

The wonder of you, Hurt, This is my life, Jij bent van mij Angel, Mijn leven is van mij, Een kerst om nooit meer te vergeten, Edelweiss, Je zei me alleen amore, Rondje van mij, Kerst met jou, Het wordt een hete zomer, Was jij maar hier, Lazer op ik wil je nooit meer zien, Hey jij, Door de lucht,

Album: Eén seconde van je tijd

Plug-in en promotie wordt verzorgt door Angel Vogel van Angelsrecords
De Single ” Jou(w) brief ” van Zangeres Angel is gelanceerd op 14 Oktober 2018. De Cd zal digitaal en Fysiek worden gelanceerd aan de radiostations en wordt uitgebracht onder het platenlabel Angelsrecords
Daarnaast zal de digitale verkoop via de bekende downloadportals zoals Itunes Download music en Zazell, en zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Juke, Itunes, Spotify en Deezer.