WOLTER KROES zet jubileumjaar voort met groots concert naar AFAS Live

Op zaterdag 30 maart 2019 komt Wolter Kroes voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Eerder dit jaar kondigde Wolter al een jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré aan, dat binnen een paar minuten uitverkocht.

 


De kaartverkoop voor de show in AFAS Live start aanstaande vrijdag 10.00 uur via Ticketmaster.
Wolter Kroes is al decennia lang een van de meest optredende artiesten in Nederland, en heeft hiermee in heel het land een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als “Ik heb de hele nacht liggen dromen” en “Viva Hollandia” staat Wolter altijd garant voor een groot feest. Maar met populaire ballads als “Ik ben je prooi” en “Laat me Los” weet Wolter de mensen ook te ontroeren.
Gezien de grote vraag naar kaarten voor zijn concert in Carré en het enthousiasme van zijn fans kan Wolter niet anders dan zijn jubileumjaar voortzetten met een groots concert in AFAS Live. Zoals Wolter het zelf verwoordt: ”Carré was zo snel uitverkocht dat helaas niet iedereen een kaartje heeft kunnen bemachtigen. Ik moest dus aan een grotere locatie denken en ik kwam al vrij snel uit bij AFAS Live. Ik ken dit nog als HMH en hier heb ik al vaak mogen staan. Het voelt toch een beetje als thuis, dus ik kan niet wachten om hier weer een groot feest te maken met oud en nieuw repertoire.”

 

 

Wolter zit dit jaar 30 jaar in het vak en geniet van het terugdenken aan zijn rijke carrière, maar is nog allerminst van plan rustig aan te doen. “Ik ga nog even door hoor. Er komt een mooi nieuw album aan, een uitverkocht Carré en straks een AFAS Live. En dit alles doe ik samen met mijn publiek, aan wie ik mijn carrière te danken heb. We gaan nog even door!”
Op 12 oktober komt Wolter zijn nieuwe album “We gaan nog even door” uit.
Voor bezoekers die de voorkeur hebben om met de bus naar het concert te reizen is er een samenwerking met Eventtravel opgezet, die vanuit heel Nederland opstapplaatsen heeft. Meer informatie is hier te vinden: eventtravel.nl/wolterkroes
Voor dit concert zijn ook exclusieve VIP arrangementen verkrijgbaar.
Wolter Kroes – We Gaan Nog Even Door
Zaterdag 30 maart 2019 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 | Entree: €39 (excl sk)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/wolterkroes.
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 14 september om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).