‘We staan hand in hand’ door LeRoy en DeWitten

Wie de Nederlandstalige muziekscene de afgelopen jaren een beetje heeft gevolgd zal de naam LeRoy en DeWitten niet onbekend in de oren klinken. Ze onderscheiden zich met originele composities die afwijken van het repertoire wat je doorgaans hoort.

Ook hun inmiddels 9e single ‘We staan hand in hand’ is weer van een bijzondere klasse: de tekst verhaalt over wat ons als Nederlanders in dit prachtige land bindt en wat onze identiteit bepaalt. De strijd van het lage land tegen zee en rivieren. Storm, wilde regens, wij houden hier stand, net als de kinderen, vrouwen en mannen in de clip.

Het nummer heeft een meeslepende melodie die weer werd geschreven door gitarist Jan de Wit, schitterend vertolkt door zanger LeRoy Aarts en door multi-instrumentalist Dirkjan de Wit tot een afgerond geheel voltooid. In de productie werden de mannen bijgestaan door George Konings van de Sound Vision Studio te Arnhem, aangevuld met een toepasselijke videoclip van Vincent Bodt van Go Steady.

 

 

RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail: aolm@telfort.nl

www.leroyendewitten.nl
https://www.facebook.com/LeroyEnDeWitten