Uniek KADO van Drentse artiesten voor FC Emmen

Drentse keien zingen voor De Trots Van Drenthe; FC Emmen speelt dit jaar in de hoogste divisie van het vaderlandse voetbal, dit zal niemand zijn ontgaan. Hier moet een strijdlied voor komen vond Hans de Jonge van management en boekingsburo Tok Producties. Niet zomaar een strijdlied maar eentje gezongen door bekende Drentse artiesten aangeboden aan FC Emmen.

Ons kado aan Emmen!
Tok Producties doet management werkzaamheden voor onder andere Dikdakkers en Mooi Wark en werkt veel samen met René Karst en DJ Roy. De artiestenkeuze was dus snel gemaakt. Allen trotse Drenten én voetballiefhebbers pur sang! “Iedereen was gelijk enthousiast!”, aldus Hans. In Martin Sterken, Emmen supporter, had ik al snel een producer gevonden en we konden van start. Een hele klus om deze 4 acts (8 personen) tegelijk in de studio te krijgen i.v.m. de vele optredens die ze allen doen maar het is gelukt, en hoe! We hebben deze gelegenheidsband ook maar een toepasselijke naam gegeven, namelijk: “Drentse Keien”.
Het lied heet heel toepasselijk “De Trots Van Drenthe” en als we de supporters mogen geloven gaat dit nummer zeker bij iedere thuiswedstrijd door het stadion galmen en wie weet vinden we een gaatje om het nummer eens met zijn allen live te doen op de middenstip in een vol Oude Meerdijk Stadion.

 

Unieke samenwerking van Mooi Wark, Rene Karst, Dikdakkers, Martin Sterken en DJ Roy Keuter en de supporters van FC Emmen!

XandroMedia heeft de volgende clip hiervan gemaakt >