Tokka; Een nieuwe Belgische release om het najaar te starten.

Misschien zegt jullie het duo Ingrid & Xavier (Nederlandstalig) iets, wel, zij hebben samen met Jo Cassiers (gitarist Stan Van Samang), Eric Bosteels (drum Stan Van Samang), Carlo Van Belleghem (bass Stan V.S.) onder de projectnaam “Tokka” een Engelstalig album opgenomen, een volledig andere richting dan hun Nederlandstalig werk.

 

De productie, arrangementen en muziek zijn grotendeels van de hand van Jo Cassiers, met een knipoog naar de jaren 80, waar je invloeden van U2, Simple Minds, Roxette en Fleetwood Mac in hoort.
Het pop genre is zeer toegankelijk en voor een breed publiek. Het duo komt uit het Leuvense, en zitten al geruime tijd in de muziek business. Op 24 oktober wordt het full album voorgesteld eerst is er een single met een Een catchy song van Belgische bodem : ‘I’ll always be there for you’.