Thomas Luijf zijn nieuwe single; Lach, Leef & Geniet!

Afgelopen januari verscheen ‘Als ik jou aankijk’ van Thomas Luijf.  De feel good meezinger, zoals de plaat destijds werd gelanceerd in het muziekwereldje, belandde hoog op de playlist van de grote zenders en dus mag gesproken worden van een knappe hit voor Thomas.

 

Zijn opvallende deelname in 2015 aan Bloed, Zweet & Tranen waarin Lange Frans en Roxeanne Hazes zich lovend uitlieten over Thomas, is de aanzet geweest om het zingen nog serieuzer te gaan nemen.

Voor de opvolger van de hierboven aangehaalde succesplaat, koos Thomas wederom voor Marco Luesink. In de studio in het Gelderse Loerbeek werd ‘Lach, leef en geniet’ geproduceerd voor de in Hilversum woonachtige anesthesie assistent. Deze track waarvoor Mitchell van de Velden en Dave Rijpkema een fraaie bijpassende videoclip schoten, is opnieuw gewapend met een positive vibe. Het leven is een feestje, maar de helft ziet dat niet.. dus lach, leef en geniet, aldus de boodschap van Thomas. Deze swingende track met een knipoog richting de muziek van de immer populaire eighties, zal vast weer mogen rekenen op groot enthousiasme bij zowel publiek als media!

Deze single wordt uitgebracht door Rood-Hit-BlauwProdukties .