Situatie Koos Alberts nog steeds zorgelijk.

Na een tweede zware operatie vorige week donderdag heeft Koos een aantal dagen aan de beademing gelegen.

 

Inmiddels is hij weer wakker en kan zelfstandig ademen. Dit laat zijn vrouw Joke gisteren weten via hun facebook pagina.

“Voorlopig blijft Koos op de Intensive care daar de gehele situatie nog steeds zorgelijk is. Hij is erg verzwakt en er zijn nog steeds complicaties die hij moet overwinnen. Hij gaat hele kleine stapjes vooruit en daar zijn we al heel blij mee. We hebben hem verteld dat heel Nederland meeleeft en dat deed hem zichtbaar goed. We hopen dat zijn lichaam sterk genoeg is voor het lange herstel wat hem nog te wachten staat. Aan zijn vechtersmentaliteit zal het ook nu weer, zeker niet liggen. We willen iedereen bedanken voor de overweldigende reacties en blijken van medeleven die we op allerlei manieren binnen krijgen. Dank!”¬† ; Liefs Joke.

De Sterrenparade wenst Koos heel veel beterschap en Joke en de familie erg veel sterkte !