Robin van Herwijnen maakt nieuwe feestknaller: “De tijd gaat zo snel”

Een lekkere feestplaat met een catchy meezing refrein en heerlijke accordeon solo’s typeren deze gloednieuwe plaat!

 

Feestzanger en Dj Robin van Herwijnen (1996) uit Waspik is een lekker druk baasje. Begin dit jaar scoorde hij als gelegenheidsduo met Jeroen van Wijnen een grote café hit met het nummer “Schud die billen”. Daarnaast heeft hij ook een goed lopende drive-in show en staat hij bijna elk weekend als solo artiest op de bühne. Tijd om door te pakken met een nieuwe single dacht hij, waaraan hij de afgelopen maand heeft gewerkt samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die ook zijn eerdere singles maakte. André schreef en produceerde voor Robin een gloednieuw nummer getiteld; “De tijd gaat zo snel”. Een lekkere feestplaat met een catchy meezing refrein en heerlijke accordeon solo’s typeren deze nieuwe plaat, die de opvolger is van Robin’s succesvolle debuut single “Ga met me mee” waarmee hij heel veel radio airplay behaalde.
De single “De tijd gaat zo snel” is vanaf September 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke feeststamper heeft Robin van Herwijnen een geweldige (T)opvolger gemaakt van zijn voorgaande singles die bij veel liefhebbers in de smaak zal vallen!