Rob van Daal “Geniet van elke dag”

Rob is niet weg te denken in de wereld van muziek, Zo maar even een paar nummers van Rob om op te noemen zijn: “He trut”, “Ik ga leven”, en zijn laatste “Jij bent niet alleen”

De vele hits die hij heeft gebracht worden nog steeds bij alle radiostations groot en klein gedraaid. Ook bij de grote festivals, partijen en feesttenten gaat het dak er compleet af, Rob blijft hierdoor een veel gevraagd artiest.

Rob is bij ons (BLING MUSIC) terecht gekomen door de vriendschap met Henk Damen, plezier en het enthousiasme van het team, er gaan nog hele leuke dingen aankomen.

De nieuwe single “Geniet van elke dag” is weer een dijk van een hit en zal zeker niet uit uw gedachten te wissen zijn.  Maar nu ook weer zal deze single u in de stemming brengen en is een heerlijke meezinger.  Rob van Daal is een echte rasartiest, en met zijn nieuwe single zal hij weer vele zalen, tenten partyen etc. op zijn kop gaan zetten.

Met Rob van Daal is 100 % feest gegarandeerd.