Otto Lagerfett – Otto Lagerfett (Album)

Na een lange reis, langs diverse studio’s over heel de wereld, is Otto in Arnhem terecht gekomen bij de Ceasar’s Palace studio van het zeer succesvolle duo Emile Hartkamp en Norus Padidar.

 

Waar inmiddels met veel liefde en passie gewerkt is aan alweer het achtste album met de toepasselijke titel “Otto Lagerfett”.
Ervaringen uit zijn eigen leven vormen de inspiratiebron voor dit nieuwe album, Otto stelde zich bij het maken van dit album ook veel belangrijke vragen des levens, zoals;”Hoeveel bier kan je op een avond drinken?”, “Met welke Mercedes moet ik dit jaar op vakantie naar de Côte d’Azur?”,”Wat moet een bescheiden artiest, zoals ik, morgenavond zingen tijdens mijn optreden?” of nog belangrijker “Heeft Claudia Schiffer nu echt Kalknagels of niet?”. Met deze belangrijke vragen in hun achterhoofd zijn Emile Hartkamp en Norus Padidar aan de slag gegaan en hebben zij 13 geheel nieuwe nummers geschreven voor Otto Lagerfett. Het nieuwe album bevat schlagers die puur zijn en klinken zoals een schlager moet zijn; diep uit de ziel gezongen met hier en daar een lach maar ook met een traan. Om het nog maar even in de woorden van de Duitse meester zelf uit te drukken: “Musik zum Genießen und Feiern, zuhause oder überall auf dem Rest der Welt. Lautstärke auf 11, singen und tanzen bis zum abwinken. Das kann doch nur das neue Album von Otto Lagerfett sein.”