Nieuwe solo-single Elz Bakker – ‘Kijk me aan’

Als je zegt: ‘San Remo 1968, Wilma Goich’ gaat er maar bij weinig mensen een belletje rinkelen, ook bij de titel ‘Gli occhi miei’ blijven de reacties uit.

 

Maar als je de nieuwe solo-single van Elz Bakker beluistert, blijkt dat deze melodie bij iedereen blijmoedige herinneringen oproept en onmiddellijk meegezongen kan worden. Bekend geworden door de versie van Tom Jones is het nummer door Elz van een Nederlandstalige tekst voorzien en verpakt in een opgewekte, frisse bewerking met de titel ‘Kijk me aan’.

 

Na haar recente, succesvolle duetsingles met Rinus Ponsen vertrouwde NRGY Music de productie van haar solo-single dit keer weer toe aan de deskundige handen van Hans Aalbers Recordings in Nederhorst den Berg met een videoclip gerealiseerd door Driessen Films & Fotografie.

RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl
www.nrgymusic.nl