Nieuwe single ZUS – ‘Je laat me shinen’

Van alle tijden zijn ´coole´ en ´hippe´ woorden. Zo heeft ook de jeugd van tegenwoordig weer een geheel nieuw vocabulaire. Woorden die online en offline veel gebruikt worden, vaak tot verbazing van volwassenen.

Sommige uitdrukkingen blijken ineens een positieve uitstraling op iedereen te hebben, zoals het woord ´shinen´, wat betekent ´stralen´ en kan in de ruimste zin van het woord gebruikt worden, bijvoorbeeld “kijk die broodjes eens shinen in de etalage”, bedoeld als ‘die broodjes zien er lekker uit’.
De meidengroep ZUS maakt van deze trendy uitdrukking gebruik in hun nieuwste single
´Je laat me shinen´, geschreven en geproduceerd door Kees Tel. Een prima dansbaar nummer in een lekker reggaeton ritme.
De bijpassende videoclip werd weer bekwaam gerealiseerd door Pascal Verlinden van Redgellmedia.