Nieuwe single in aantocht van Volkszanger Maico.

De Enschedese volkszanger Maico (23) geniet momenteel van een heerlijke vakantie samen met zijn vrienden in Turkije en geniet van de heerlijke turkse Rivièra om weer helemaal de batterij op te laden voor zijn drukke agenda in het land.

 


De komende maanden staan er al weer veel optredens gepland in de agenda van de jonge zanger het gaat als een speer ook gaat hij bezig met het voorbereiden op weer een nieuwe single en gaat Maico samen met zijn tekstschrijver (Ruben Zonnenbeld) en zijn vaste producer (Harald Queens) bij elkaar zitten om samen weer een mooie produktie te maken! Over een paar dagen zal de agenda van Maico weer online staan en is alles te volgen via zijn Facebook pagina www.facebook.com/Maico.eijlders of zijn website: www.zangermaico.nl