Nieuwe feestsingle voor Dave Govers!

“Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen”  Dave Govers (1994) uit het Brabantse Dorst is al een tijd actief in de Nederlandstalige muziekwereld.

 

Als dj, geluidsman en zanger is hij bijna ieder weekend onderweg. De afgelopen jaren bracht de zanger een aantal solo platen uit en tevens scoorde hij rond de carnaval enkele regionale hits als feestduo: Dubbelfeest. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest met het maken van een nieuwe eigen single in de studio van André Kooiman. Die schreef en produceerde voor Dave een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Kom op dan gaan we lekker dansen”. “Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus de enthousiaste zanger over zijn nieuwe plaat.
Deze single is vanaf medio September 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. De videoclip zal vanaf dan ook te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.
Met deze uptempo meezinger slaat Dave Govers een nieuwe weg in waarbij hij zich gaat richten op de grote feest scene in Nederland wat met deze single best eens zou kunnen gaan lukken!