Nieuw kookboek Guus Meeuwis : Het Jaar van Guus en Dick

Guus Meeuwis heeft samen met 2-sterrenchef Dick Middelweerd de culinaire handen weer ineengeslagen.

 

 

Na het succes van pop-up restaurant Gustaaf en hun eerste kookboek brengen de twee vrienden eind oktober een nieuw kookboek uit: Het Jaar van Guus en Dick. Jij kunt dit nieuwe boek nu alvast bestellen, zodat je het straks als eerste in huis hebt. En als je het boek nu bestelt, wordt jouw exemplaar ook nog eens gesigneerd door Guus en Dick. Hoe leuk is dat!
Onze vriendschap is begonnen rondom genieten. Genieten van lekker eten, genieten van muziek en vooral genieten van het leven. Het maken van ons eerste kookboek was zo ’n feest dat het smaakte naar meer. We staan dit keer stil bij de leukste eetmomenten van het jaar: feestdagen en andere belangrijke gebeurtenissen die we het liefst vieren met familie en vrienden en een bord vol lekkers.

Verschijningsdatum oktober 2018.