Nieuw album André Hazes.

André Hazes heeft zijn nieuwe album aangekondigd. Het album gaat ‘Anders’ heten en komt op vrijdag 28 september uit.

 

Het is de opvolger van ‘Wijzer’ uit 2017, dat inmiddels met goud bekroond is. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het nieuwe album. En het resultaat mag er zijn !! Op ‘Anders’ hoor je weer echt de typische Hazes-sound.

Eerder dit jaar kon je al een voorproefje beluisteren, toen de single ‘Later Komt De Spijt’ verscheen. Vanaf aankomende vrijdag is er nog veel meer te beluisteren.  Dan komt niet alleen zijn nieuwe single die (gelijknamig aan het album) ‘Anders’ heet, maar zullen er gelijk nog 2 nieuwe tracks te beluisteren zijn.

De nieuwe tracks zijn vanaf vrijdag te beluisteren via Spotify, Deezer, Apple Music, HitsNL, of één van de andere streaming portals. En natuurlijk kun je alles downloaden op iTunes !!

Ben je meer van de ouderwetse CD, geen nood !! Je kunt het album ook bestellen via Bol.com. Dan weet je zeker dat het album op 28 september op je deurmat ligt.