Monique Rappa brengt ode aan de zomer in “ Doen en laten wat je wil”

In de jazz wereld is ze al jaren een zeer gewaardeerd artiest. Binnen- en Buitenlandse podia heeft ze beklommen. En toch wilde ze iets doen buiten haar comfort zone.

 

Het leek haar een uitdaging om een Nederlandstalig album te gaan maken. Maar voor er een album komt moest er natuurlijk een single uitkomen om te voelen of de uitdaging bleef en om te kijken hoe het publiek zal gaan reageren want het publiek is natuurlijk totaal verschillend. Met “ Brazil” en “ Ik draai er niet omheen” wist ze goed te scoren bij de radiozenders in Nederland en Vlaanderen. Nu aan het einde van de zomer brengt ze een ode aan de zomer onder de titel “ Doen en laten wat je wil” . Ook deze single is wederom geschreven en geproduceerd door Clous van Mechelen. Alle drie genoemde single zullen ook komen op haar album die in oktober zal verschijnen. “ Doen en laten wat je wil” is als clip te zien via de (clip) zenders – te downloaden en te streamen en verkrijgbaar als fysieke single tijdens de optredens van Monique Rappa en natuurlijk ook in de reguliere cd speciaalzaak