Miljoenen woorden van Dennis en Martijn Cornelissen.

De uit Friesland afkomstige broers Dennis en Martijn Cornelissen hebben besloten om hun krachten te bundelen en verder te gaan als Duo Dennis & Martijn.

 

Beiden zijn allang geen onbekenden meer in de muziekwereld. Volgens Dennis speelde het idee om gezamenlijk verder te gaan al een behoorlijk tijdje. ‘We hebben onlangs besloten om de knoop door te hakken. Op internet kwam ik het Zuid-Afrikaans lied ‘Miljoenen stemmen’ tegen. De melodielijn stond ons allebei aan. Vervolgens heb ik zelf een Nederlandstalige tekst geschreven. De titel van ons allereerste duet is aangepast naar ‘Miljoenen woorden’. Producer Arjan Venemann heeft er een schlagerachtig nummer van gemaakt met poppy invloeden. Het resultaat is niet te vergelijken met het origineel’, onthult Dennis.