Maria Goosen – Bandido

Deze opvallende verschijning uit Kampen is vanaf 2005 actief bezig met haar muziek carrière.

 

Eerst alleen met zangles en later ook echt op de bühne. Haar grote bekendheid kreeg Maria door mee te doen aan “The Voice of Holland” in team Nick en Simon. Na dit grote avontuur is Maria zeker niet stil gaan zitten en heeft ze zich eigenlijk volledig op de NL-talige markt gericht, na in 2017 haar debuut single te hebben uitgebracht en ook dit jaar al een single, is het nu de beurt aan de nieuwe uptempo en dansbare single “Bandido”. In de studio van Martin Sterken is deze plaat tot leven gekomen, Martin en Natalia Datchenko zijn verantwoordelijk voor de tekst, en wat vanzelfsprekend is, is dat Martin de productie ook weer tot in de puntjes heeft verwerkt. Maria en team Sterken hebben een mooi plan voor 2019 gemaakt om zo zich definitief te melden aan de top van het NL-talige circuit.