Marcel Bruggeman laat de wens van fans in vervulling gaan

De muzikale carrière van de uit Doetinchem afkomstige zanger Marcel Bruggeman zit goed in de lift. Zijn agenda kent vele data’s waar een optreden staat genoteerd. En niet alleen in zijn eigen regio maar geheel Nederland weet het geluid van Marcel te waarderen.

Ma het succes van “Haal dat masker van mijn gezicht” in 2015 en “De deur van mijn hart” in 2017 komt Marcel met een nummer die hij al jaren met liefde plezier en veel passie brengt tijdens zijn optredens namelijk “Liefde Leven Geven” een Andre Hazes nummer maar dan in een nieuw en speciaal Bruggeman kostuum. Het was een wens van Marcel en een verzoek van vele fans wanneer hij het op single zou gaan uitbrengen en natuurlijk wil hij graag gehoor geven aan de wensen van zijn fans. “Liefde Leven Geven” is vanaf vandaag naast verkrijgbaar in de reguliere cd speciaalzaak en tijdens de optredens ook te downloaden en te streamen en uitgebracht op het CD HAMSTER Music label.