Lytse Hille – (Single) Die engel (Album) Mazzel

’n Album waarvan Hille hoopt ’n ieder hetzelfde fijne en gelukkig gevoel brengt, zoals het hem ook heeft gebracht tijdens het opnemen van alle liedjes.

Wat een prachtige periode heeft deze sympathieke en altijd vrolijke artiest achter de rug, dat begon met “24 Billen” en wat daarna werd opgevolgd door “Ik lach me de ballen uit m’n broek”. Beiden zorgden voor een groot feest, waar hij ook was en hij heeft hiervan meer dan genoten net als alle fans van het pure Hollandse Lied. Tsja,…..en toen “Het Worstenlied” ’n lied met ’n knipoog, knalde er nog eens overheen. Hille deelt zijn nieuwe Album met grote trots graag met al deze liefhebbers van het o zo mooie genre, met naast allemaal nieuwe liedjes alle nieuwe liedjes ook 4 oude liedjes eerder uitgekomen liedjes van hem, nu in het nieuw klinkende Lytse Hille jasje. Bijzonder is ‘Die Engel’ muzikaal in een opvallend arrangement en prachtige tekst, en eerlijk gezegd het liedje ’n Foto van heel lang gelee’ is tot stand gekomen uit een verhaal van Lytse Hille aan Emile & Norus, die voor alle liedjes grotendeels de schrijvers zijn en het hele Album waanzinnig hebben geproduceerd.