Leo Kleijn lanceert zijn eerste plaat

Leo Kleijn was in de jaren 80 al druk in de weer met muziek. Niet zo gek want de besmetting ervan vond in familiekring plaats daar zijn vader al diverse instrumenten bespeelde .

 

Leo zelf zit op jeugdige leeftijd al snel achter de toetsen van het orgel van zijn vader, en wat later gaat hij zingen bij een bandje. Maar zijn muzikale loopbaan lijkt al kort hierna definitief te eindigen doordat hij de militaire dienstplicht moest vervullen en de band in die tijd uit elkaar ging. Als Leo in 2014, vele jaren later dus, spontaan de microfoon in handen geduwd krijgt in een Leids café, komen er op den duur weer boekingen binnen en pakt hij zijn passie weer op.

Anno 2018 is Leo een graag geziene artiest in zijn regio waar hij van elk feestje een feest maakt. Hoogste tijd dus voor een eigen single dat nu via Rood-Hit-Blauwop de markt wordt gebracht. Op tekst en muziek van Roy Otters die eveneens de productie van ‘Ons Dorpscafé’ voor zijn rekening nam, is de eerste plaat van Leo Kleijn nu dan ook echt een feit! Op 30 augustus vindt de lancering van de single plaats in Café de Eersteling te Hoofddorp en vanaf dat moment gaat deze feestelijke meezinger van kroeg tot kroeg en feesttent tot feesttent! Videoclip opname: Kaska producties