Kees Versluys – Beleef het leven

BELEEF HET LEVEN is een lied met een boodschap, maar heeft tevens een heerlijk meezing gehalte.

 

Het lied geeft aan dat je te allen tijde herinnerd wilt worden aan de mooie dingen in je leven, maar maakt je er ook meteen op attent om NU te genieten. Feest met elkaar, drink en eet met elkaar, geniet met elkaar en heb elkander lief. Dus: BELEEF HET LEVEN ! De single beleef het leven is de voorloper van het album dat 3 oktober in promotie gaat. Op dit album staan reeds uitgebrachte nummers, maar ook diverse nieuwe nummers. De teksten die veelal door Mary Jane Jonkman (Kees zijn vrouw) en Kees Tel zijn geschreven, zijn gebaseerd op de dingen uit het leven. De dingen die je aangrijpen, die je je herinnert. Uit eigen levenservaring gehaald, hoogtepunten en zo ook dieptepunten. De muziek complimenteert het geheel.