Johan Heeren op de Franse tour met nieuwe feestsingle Geraldine

Johan Heeren gaat met zijn nieuwe single Geraldine op de Franse Tour. De nieuwe song is 35 jaar geleden geschreven en geproduceerd door Jack De Nijs (beter bekend als Jack Jersey) en Milly Trap.

 

 

Het oorspronkelijke liedje dat destijds opgenomen is door Riny Heeren (geen familie overigens), is speciaal voor Johan in een nieuw, fris, hedendaags jasje gestoken door Sonic Solutions, waardoor het liedje een hoog feest gehalte heeft gekregen. Het originele van het liedje is hierbij intact gebleven. Voor de nieuwe single is ook dit keer weer alles uit de kast getrokken. Zo werd de Franstalige zangeres Coral Malkan ingezet om als backing vocal de speciale Franstalige stukken in te zingen, en werden alle instrumenten weer live ingespeeld om de song nog beter te laten klinken.
Via JC Records zet Johan Heeren ook dit keer hoog in, want zijn nieuwste plaat Geraldine, zal naar verwachting weer hoge ogen gaan gooien bij zowel de radiozenders, als bij het publiek in binnen en buitenland.
De fraaie, bijpassende videoclip die geschoten is door De Nevemedia zal binnenkort te bewonderen zijn op YouTube en de diverse clip kanalen.
Leuk detail in deze videoclip is, dat de hoofdrol van Geraldine wordt gespeeld door de Roosendaalse zangeres Wendy Woop.
De nieuwe feestsingle van Johan Heeren zal vanaf 29 september 2018 landelijk worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

 

De RTV promotie & plugging is in handen van : Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel)
www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)4 163 136 60/ +31 (0)6 129 637 38