JOEY KRAMER – ALS IK DAN MIJN OGEN SLUIT

De ambitieuze Joey Kramer streeft ernaar om steeds beter te worden! Om die reden wordt deze jongeman uit Deventer veelvuldig geboekt voor o.a. feesten en partijen. In de loop der jaren bracht de zanger al singles op de markt als ‘Zolang Ik Bij Je Ben’, ‘Als Jij Het Nu Nog Niet Weet’, ‘Lekker Ding’ en uit 2017 stamt zijn laatste; de Koos Alberts-cover ‘Als Het Nacht Wordt In De Stad’.

Daarnaast nam hij ook nog de duetten ‘Laat Mij Maar Gaan’ en ‘Beter Dat Je Gaat’ op met collega Gerrit Haverman. Joey geniet ervan als het publiek het naar de zin heeft tijdens zijn optredens en daarnaast hoopt hij ooit nog eens te mogen doorbreken in ons land.

7 jaar na de release van zijn debuutsingle is zijn nieuwste, ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ alweer zijn zevende eigen plaat. De 27-jarige Kramer zette voor dit nummer koers richting Breda om daar in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen de door Femke Reuvers vervaardigde tekst in te zingen. ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ gestoken in een subtiel en gevoelige muzikale setting, en uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 19 september via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. Liefhebbers van het levenslied die graag een dansje maken, gaan zich vast uitstekend vermaken met ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ van Joey Kramer.