Jeroen van der Boom’s Theatertour Dit ben ik 2.0

Met de wervelende show Dit ben ik 2.0 keert Jeroen van der Boom terug in het theater. Op deze avond neemt de veelzijdige zanger het publiek mee naar de meest waardevolle momenten in zijn leven. Hij kijkt terug op zijn rijke carrière, vertelt het verhaal achter zijn muziek en laat zien waar de muziek hem brengt.

Net als in zijn vorige theatershow mag het publiek liedjes aanvragen en deelt Jeroen persoonlijke herinneringen met hen. Natuurlijk komen ook zijn bevriende collega’s als René Froger en Gerard Joling even langs. De theatershow Dit ben ik 2.0 is vernieuwend, verrassend, sprankelend en net zo veelzijdig als Jeroen zelf!
In 2007 brak Jeroen van der Boom als zanger met het nummer Jij bent zo, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heen heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Eén van zijn laatste singles Nou is het genoeg, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian, bewijst dat ook. Zowel de invloed van klassiek als dance is te horen in dit muziekstuk.
Ticketpoint is het officiele verkooppunt van Jeroen van der Boom | Theatertour Dit ben ik II;

 

https://ticketpoint.nl/evenement/jeroen-van-der-boom/