Harten 10 doet goede zaken

Zangduo Harten 10 heeft een aantal dingen uit handen gegeven en dat werpt direct zijn vruchten af. De zaken zijn op orde, de boekingen lopen boven verwachting en de nieuwe single ‘Kijk me aan’ is vanaf vandaag uit.

 

Volgend jaar belooft voor het duo Martien en Tineke een speciaal jaar te worden, omdat Harten 10 dan 10 jaar bestaat. (Over de invulling van dit jubileum, komen ze binnenkort met meer nieuws.) Echter is 2018 ook een heel bijzonder jaar. De combinatie met Poar Neemn lijkt een goede keuze en dankzij de samenwerking met Lukassen produkties lopen niet alleen de opdrachten maar wordt er ook goed nagedacht over de (rand)zaken. Bijvoorbeeld over het uitbrengen van de juiste single.
De juiste single is nu gevonden in ‘Kijk me aan’. “We zijn weer lang aan het zoeken geweest om een passend nummer te vinden.”, aldus Martien. Net als bij de succesvolle single ‘Hou me vast’ kreeg het duo weer een mail van Olav Hesselmans dat hij een single voor ze had gemaakt. Deze single ‘Kijk me aan’ was waar Harten 10 naar opzoek was qua stijl. “We vinden zelf dat dit nummer weer bij ons past, wat de rest vind is altijd weer afwachten.”, vertelt Tineke.