FRITS VAN DER VORST – BANG OM JE TE BINDEN

“Ja ja, de grens van 100.000 gepasseerd”,

 

zo liet zanger Frits van der Vorst afgelopen juli vol trots weten over het aantal YouTube-views van de clip behorend bij ‘Hey Dj’! Deze afgelopen maart uitgebrachte single is een samenwerking van Frits met Gerrit Haverman en Piet Jr. en is dus een regelrecht succes geworden. Trucker en ondernemer Frits van der Vorst heeft zich tijdens de lange ritten op zijn vrachtwagen, het zingen eigen gemaakt. Het resultaat was dat hij geboekt werd en zo dus uiteindelijk op de bühne terechtkwam. De roep om een eigen single voor de in Deventer geboren vader van drie kinderen, leidde ertoe dat in 2016 zijn debuutsingle ‘Alleen Maar Jij’ verscheen.

De onzekerheid waar Frits in het begin nogal eens last van had is ten goede gekeerd.. inmiddels voelt hij zich als een vis in het spreekwoordelijke water op de bühne. Na het succes van ‘Hey Dj’ nam Frits onlangs een nieuwe door Frank Verkooyen gecomponeerde- en door Femke Reuvers geschreven single ‘Bang Om Je Te Binden’ op. Een intrigerende titel passend bij een verrassende maar zeker ook gezellige Hollandse meezinger! Het liedje gaat over een dame die een spel speelt zodra het om de liefde gaat. Is ze bang om zich te binden of neemt ze je gewoon flink in de maling? Vanaf 12 september is deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single verkrijgbaar en is dan uiteraard ook via diverse streamingsdiensten te beluisteren!