Frits Broer – Zo lief gemeen

Het heeft even geduurd, maar hij is er! De nieuwe single van de 27 jarige Frits Broer ‘Zo lief gemeen’. Van jongs af aan is de uit Nieuwegein afkomstige Frits Broer al actief, zo deed hij de theaterschool, nam zanglessen, werd lid van musical groepen en maakte intussen zijn 3e cd single, waarmee hij een flinke stap vooruit hoopt te zetten.

 

Het nummer ‘Zo lief gemeen’ komt uit de succesvolle koker van songschrijver Niels Lingbeek van Master Sound Studio te Muntendam die ook de productie deed en evenals Frits Broer een muzikant in hart en ziel is.
De single verschijnt op het label Meo Records van het gelijknamige evenementenbedrijf, opgericht in 2011 door de veelzijdige, altijd bedrijvige Frits Broer.
Patchanka Oosterhuis zorgde voor een geslaagde, bijpassende videoclip.