Emma Goldberg nieuwe single heet “ You’re the only one”

Emma Goldberg werd geboren in Brive en begon haar muzikale carrière in Limoges het plaatselijke Rock Cafe. Toen ze daarvan de smaak goed te pakken had kwam het grote avontuur in Parijs waar ze in vele horeca gelegenheden heeft mogen optreden.

 

Daar heeft ze een schat aan ervaring opgedaan die ze nu goed kan gebruiken bij haar internationale carrière als singer/songwriter. En daarmee gaat het voortreffelijk. De muzikale deuren van haar gaan open in vele landen ook mede door het succes van The Birkat Cohanim in 2014 en de samenwerking met Fatima Cia waarmee ze “ Espoirs Conchita” schreef. Verdere hoogtepunten van deze charmante en altijd goedlachse Franscaise is een interview met Lela Smahan ( GB Times) en de samenwerking met een van de beste DJ ter wereld Michael Valence. Nu is het tijd om het grote publiek te gaan bereiken en dat doet ze met de release van “ You’te the only one” . Het is het eerste nummer wat ze vrijgeeft en komt te staan op haar nieuwe en zeer spoedig te verschijnen album. Uiteraard is ook van dit nummer een clip verschenen, zoals van vele van haar nummers, en is het te downloaden en streamen via de vele officiële download kanalen.