Een onverwachte combi van Harten 10 met Poar Neem’n leidt tot tevreden klanten.

Poar Neem’n en Harten 10 samen op één podium. Een op het oog niet voor de hand liggende combinatie echter bleek laatst in de roemruchte Zaal Bruins het tegenovergestelde.

 

Er is namelijk een flinke overlap in het publiek. Liefhebbers van Piratenmuziek en plattelandshumor komen elkaar vaak tegen bij de vele Mega Piraten Festijnen. Harten 10 staat daar in het Mega Piraten programma en Poar Neem’n in de speciaal voor hen opgezette tent.

Harten 10
Harten 10 heeft een zeer divers repertoire; een beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ‘piraten’ vleugje. In de piratenwereld zijn ze graag geziene artiesten op het podium. Menig piratenzender zorgt er jaarlijks voor dat het duo op hun podium staat.
Het uitbrengen van diverse nummers op vinyl heeft mede geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Naast de piratenfeesten staat het duo ook veel op pleinfeesten en festivals.

Poar Neem’n
De officiële versie van Poar Neem’n On Tour is de Poar Neem’n Roadshow. Poar Neem’n is een community met ruim 166.000 vaste volgers op Facebook en is inmiddels een nationaal begrip met uitspraken als: ‘Probleem’n? Poar Neem’n!’, ‘HEYA’, ‘Klabangs’ dagelijkse wijze levenslessen, wekelijkse ongein en regelmatig te horen op radio en tv. Poar Neem’n Roadshow heeft menig feesttent geheel op de kop gezet. Op alle Mega Piratenfestijnen hosten ze ook een eigen Poarty Tent.

Poar Neem’n en Harten 10 boeken doet u bij Lukassen! Voor de beschikbaarheid van Poar Neem’n en Harten 10 of meer informatie over een andere artiest of band, bel naar 024 3232714 of mail naar info@lukassen.nl
Solo optredens:
Uiteraard is het ook mogelijk om alleen Harten 10 of Poar Neem’n roadshow te boeken.